lauantai 16. lokakuuta 2021

Kesä ilman pyörää

Keväällä 2020 tuntui ettei tulevana kesänä olisi mökkitouhuilta aikaa moottoripyöräilyille. Mökki- ja venehommat veivät mielenkiinnon ja aikaa. Varsinaisesti ei Hondasta ollut kuitenkaan tarvetta luopua, mutta ajattelin että kokeilempa miten olis kysyntää. Ja olihan sillä. Ei montaa tuntia ehtinyt olla nettimotossa pyörä myynnissä kun kaupat tuli. Jälkikäteen voi tietysti viisastella, että tuliko myytyä liian halvalla. Tyytyväinen täytyy kuitenkin olla kun saa jokaisen, viisi vuotta sitten hankintaan laitetun euron takaisin. 

Kesä ei kuitenkaan mennyt ilman pyöräilyä. Juuri ennen korona-pandemian puhkeamista olimme kaveriporukall varanneet Alppireissua varten lennot ja pyörät. Muutamaan kertaan niitä siirreltiin ja nyt syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna reissu sitten toteutui. Lensimme Muncheniin, sieltä vuokrapyörät alle. Pidennetyn viikonlopun aikana kävimme kääntymässö Itävallassa, Grossglocknerilla

Reissu onnistui muuten täydellisesti, mutta palattuani huomasin saaneen kovan pyöräkuumeen. Täytyy yrittää hoitaa tauti kuntoon ennen kesää 2022!