maanantai 6. helmikuuta 2017

Kevättä kohden

Vuosi on vaihtunut ja talvi alkaa kohta kääntyä kevääksi. Kaikki oikeat motoristit olivat viime viikonloppuna Helsingissä moottoripyörämessuilla. Niin kai sitten, ei vissiin tarpeeksi kiinnosta kun en jaksanut lähteä vartavasten ajamaan ja sinne pyörimään. Saattoi tietysti olla yhtenä syynä myös se, että edellinen viikonloppu oli mennyt poikien reissulla pohjoisessa. Ja toisaalta, ei kait sitä saa liian innoissaan tuosta tyhjänpäiväisestä pärräämisestä olla. Mutta olen silti, menen Jyväskylässä kohta järjestettävään tilaisuuteen.
Viime kesän Norjan reissulla muka jo yritin blokia kirjoittaa. Mutta ei siitä tullut mitään, muutaman vaivaisen lauseen sain tallennettua. Kateeksi kävi kaveria, joka viimeistään päivän päätteeksi kirjasi päivän tapahtumat ylös. Minusta ei ollut siihen. Mutta nyt sitten viikonloppuna innostuin ja naputtelin loppuun ja jopa julkaisin. Jos joku sattuu suunnittelemaan reissua Norjaan, niin tuosta voi napsia ideoita. Itsekin tuli kahlailtua ihmisten kokemuksia läpi kun reissua mietittiin.Kuulun siihen mielestäni säälittävään kategoriaan, joka haluaa suunnitella itsensä kuoliaaksi ja sitten vain suoritetaan sen suuremmin improvisoimatta. Ahdistavaa, mutta viime kesän reissun kohdalla se ehkä oli toimiva ratkaisu.
Samalla tässä on jo tulevan kesän, tai paremminkin syksyn reissu lyöty lukkoon. Lentoliput on ostettu ja vuokrapyöristä tarjoukset saatu. Porukka on pienempi niin jospa nyt yrittäisi olla liikaa suunnittelematta ja lähtisi avoimin mielin improvisoimaan. Katotaan pystynkö siihen!