lauantai 19. elokuuta 2017

Syksyn odotus

Ei minusta ole bloggeriksi ei. Aikaa ei tunnu riittävän ja toisaalta tuntuu niin turhalta kirjoitella "turhasta ajelusta". Mukavaa se on, mutta kun on saanut kasvatuksen että mitään turhaa ei tulisi tehdä eikä liian mukavaa olla. No ehkä ei sitä liian mukavaa ole paheeksi opetettu, mutta tulisko se sitten siitä perus Suomalaisesta menttaliteetista, että ei pidä hihkua vaikka kivaa olis, joku pian tulee kateelliksi tai jotain.
Kesä tuli ja meni, ajokelit oli mitä oli. Jos täysin kuiva keli oli tänä kesänä edellys pyörälenkille niin vähiin ajelut jäi. Useammalla reissulla jossakin vaiheessa vettä on satanut. Vaikka reissuja ei kylläkään ihan hirveästi ole tullut tehtyä. Silti reilu 2000km on tainnut jo tulla mittariin.
Syksyn Alppireissun lähestyessä olen viritellyt GoPro-kopiokameraani kypärään. Ja samalla harmitellut sitä, että videoille ei saa tallentumaan puhetta. Olis kiva kokeilla videoblogia. Jos 350€ käyttäis rahaa ja Senan 10C:n ostais, niin onnistuis. Samassa paketissa sekä kypäräpuhelin että toimintakamera. Ja mukavana ominaisuutena video tagging, jos napin painalluksesta saat nauhalle yhteensä 3 min pötkön siten, että 1 min ennen painallusta ja pari minuuttia siihen perään. Sais mahdolliset mielenkiintoiset tapahtumat ilman, että koko ajan nauhoitat ja sitten jälkeenpäin kelailet jäätävän määrän materiaalia läpi.
Kohti syyskuuta!